Getoond: 1 tot 10 van de 17 posts.

Nacalculatie stage

Gepubliceerd op 19/06/2017 in Stage door Bert

Ik mag tevreden terugkijken op mijn stageperiode bij 2design. Ik ben zeker gegroeid als webdeveloper. Graag bedank ik mevrouw Plouvier en de collega's voor het vetrouwen die ze mij gegeven hebben. 

Nacalculatie Bachelorproef

Gepubliceerd op 14/06/2017 in Bachelorproef door Bert

Mijn bachelorproefverdediging is goed verlopen, alles verliep volgens plan. Hopelijk wordt dit weerspiegeld in mijn quotatie die ik op 29 juni ontvang.

Draft positief onthaald

Gepubliceerd op 28/04/2017 in Bachelorproef door Bert

Op 27/04/2017 moest ik mijn draft van mijn Bachelorproef voorstellen. Het commentaar was positief, het document was goed te lezen, ook voor personen zonder technische achtergrond. Een to-do is om de technische werking van de Node.js event-loop nog wat grafischer uit te leggen. 

Terugblik stage lentevakantie

Gepubliceerd op 03/04/2017 in Stage door Bert

De stage is ondertussen al weer wat verder gevorderd, en ik blijf bijleren. Wat mij opvalt is dat er veel zaken aan bod komen die helemaal niet of zeer beperkt aan bod gekomen zijn tijdens mijn opleiding. Vooral op vlak van Search Engine Optimization en het beheer van webhosting heb ik al veel opgestoken dankzij deze stageperiode. Na de lentevakantie zal ik wat nauwer betrokken zijn in het contact met de klant voor men volgende webproject.

Lentevakantie - Bachelorproef

Gepubliceerd op 03/04/2017 in Bachelorproef door Bert

De lentevakantie is van start gegaan, ik word nu 2 weken niet op mijn stageplaats verwacht en kan mij dus vollop concentreren op het werken aan mijn bachelorproef. Ik heb al heel wat onderzoek kunnen doen aan de hand van eigen demo's en verwacht dus dat het schrijven vlot zal gaan.

"Aspiranha" - opdracht afgewerkt

Gepubliceerd op 29/03/2017 in Varia door Bert

De stickers en affiches die ik ontworpen heb voor Chiro Pittem's "Aspiranha" zijn afgewerkt, de polsbandjes nog in productie. Bezoek mijn galerij om een kijkje te nemen naar hoe ze er uit zien.

Meer over mijn schooltraject

Gepubliceerd in Varia door Bert

Ik koos een meer web-gericht traject in mijn studies met onder andere de volgende keuzevakken:

  • User Experience Design
  • Front-end webdevelopment
  • Back-end webdevelopment
  • Information systems security
  • Audio & video

Tussentijdse evaluatie

Gepubliceerd in Stage door Bert

Op dinsdag 14/03/2017 kwam mijn mentor, mevrouw Deraedt checken hoe mijn stage bij 2design verloopt. Alles verloopt naar wens, ik weet nu ook waar ik moet aan werken de volgende weken om beter te worden in wat ik doe.

Jobhappening 16/03/2017

Gepubliceerd in Varia door Bert

Op donderdag 17/03/2017 ging ik naar de Jobhappening in Kortrijk Xpo. Het was een interessante dag, ik sprak met verschillende bedrijven en sommige waren echt geinteresseerd in mijn profiel. Ik had speeddates met Roularta Media Group, Vanden Broele Group and Black lion die allemaal heel positief waren, naast deze speeddates heb ik ook andere bedrijven benaderd die ik voorheen niet echt kende. Kortom: het was een zeer productieve ervaring.

Site online

Gepubliceerd in Bachelorproef, Website door Bert

De website staat eindelijk deftig online. Het probleem met de lange first request time is nu opgelost, ik verzorg nu zelf de hosting in plaats van gebruik te maken van Heroku.